





ARUA CoE Identities Workshop II 2023

Date: 15th June, 2023.

Time: 11:00 am to 2:20 pm East African Time

Venue: Makerere University CHUSS Smart room

Registration Link: https://zoom.us/meeting/register/tJctc-itrzwrEtTFaXJNIXuXptnQBLy2SjEX

Time	Item	Presenters	Topic	Duration	Chair
11:00 am	Welcome remarks and introduction	Prof. Sarah Ssali ARUA CoE Identities Director	ARUA CoE Identities - SCaRPE-A ECR Fellowship	10 mins	Salama
11:10 am	Opening of the workshop	Prof. Oluyemisi Bamgbose DVC Research, Innovation and Strategic Partnerships University of Ibadan	Opening remarks.	10 mins	
11:20 am	Presentation I	Babatope Adebiyi, Ph.D University of Western Cape	"The ever-changing notion of parenthood: supporting parents for effective parenting of a child within the first 1000 days of life"	20mins	Dr. Motlalepule Nathane- Taulela University of
11: 40 am	Presentation II	Animashaun, Elizabeth Modupe University of Ibadan	"Mothering in Violence; Intersecting Identities and Parenting at the Border"	20mins	the Witwatersrand
12: 00 pm	Presentation III	Howard Tugume Makerere University	"Analyzing ways in which pigeon pea production (re) shapes parenthood among climate-smart	20mins	

12:20 pm		Q & A	agricultural farmers of Lira and Alebtong – Uganda."	30 mins			
12:50 pm	Presentation III	Esther Temilola Ololajulo University of Ibadan	"Identity construction among parents raising children with albinism in southwest Nigeria"	20 mins	Prof. Sarah Ssali Makerere University		
1:10 pm	Presentation IV	Juliana Kantengwa University of Rwanda	"Perceptions around Single Motherhood in the Context of Women Empowerment in the Peri-urban Villages of Rusororo Sector, Gasabo District, Kigali"	20mins			
1:30 pm		Q&A					
1:50 pm	Closing	Prof. Josephine Ahikire, Principal CHUSS Makerere University	Closing remarks	10mins			
2:00 pm	Lunch Break						