





## **ARUA CoE Identities Workshop I 2023**

## Registration Link:

https://zoom.us/meeting/register/tJUudO2vqTgiGNRPKT7luwJqzi4xm926AAzO

Time	Item	Presenters	Topic	Duration	Chair
10:00am	Welcome remarks and overview	Dr. Sarah Ssali CoE Director	Goal of ARUA Goal of SCaRPE-A Goal of the workshop	15mins	Salama
10:15am	Workshop Opening	Prof. Umar Kakumba (DVCAA, Makerere University)	Opening remarks	10mins	
10:25am	Presentation I	Proscovia Nalwadda Makerere University	"Assessing the changing notion of motherhood and fatherhood amidst COVID-19 family-based challenges in Mukono district"	20mins	Dr. Sharon Omotoso,
10:45am	Q&A			20mins	Senior
11:05am	Presentation II	Moses Mutua Mutiso, PhD Moi University	"Lived experiences of single motherhood and child wellbeing in Kamukunji sub county Nairobi, Kenya"	20mins	Researcher, University of Ibadan
11:25am		Q&A	•	20mins	

H					lik
11:45pm	Presentation III	Andre Lewaks University of Western Cape	"The development of a framework to include fathers in policy and programmes in south Africa"	20mins	
12:05pm		20mins			
12:25pm	Lunch Break			20mins	Salama
12:45pm	Presentation IV	Edna Masita, PhD Moi University, Kenya	"New Fatherhood in the era of neoliberalism and children wellbeing and fatherhood futures"	20mins	Prof. Eunice Kamaara,
1:05pm		Q&A		20mins	
1:25pm	Presentation V	Joshua Mugambwa, PhD Makerere University	"The effect Neoliberalism on changing notions of motherhood and fatherhood in Wakiso District"	20mins	Senior Researcher University o Moi,
1:45pm	Q&A			20mins	
2:05pm		Prof. Josephine Ahikire, Principal CHUSS	Closing remarks	20mins	